Cariere

Reprezentant Vanzari

Cerinte: Persoana dinamica, orientata spre rezultate, foarte comunicativa, dornica de afirmare. Studii medii sau superioare, student sau absolvent. Cunostinte operare PC, Word si Excel, cunoasterea limbii Engleze la nivel mediu. Atentie la detalii si foarte ordonata.

Descrierea jobului: Contactarea Clientilor interni si luarea comenzilor - pregatirea documentelor de livrare. Cautarea de posibili clienti, ofertare, activitati de marketing specifice. Participarii la targuri interne si externe, distribuirea de cataloage. Programe si Cursuri specifice de pregatire profesionala. Posibilitati de avansare in cadrul firmei.Programator ASP DOT NET, C#

Cerinte: Absolvent Facultatea de Calculatoare sau studii echivalente. Cunostinte hardware si software. Dezvoltarea de aplicatii si programare in ASP dot Net cu C# (C Sharp) , C# pe Windows Forms, JavaScript, HTML, CSS, Jquery, Ajax Control Toolkit, MS SQL SERVER, PHP, MySQL. foarte buna cunoastere a arhitecturii PC, depanarea software & hardware. Cunostiinte in web design, e-commerce, optimizari SEO, Google Adwords, Analytics. foarte bune abilitati de vorbire si comunicare in limba engleza. Cunostinte despre structura si functionarea aplicatiilor de tip ERP. Dornic sa performeze, ordonat, orientat spre rezultate.

Descrierea jobului: Dezvoltare de programe si aplicatii specializate. Interventii in aplicatiile de baze de date(ERP + aplicatii inhouse), optimizari, dezvoltari de rapoarte si functionalitati. Interventii in cazul unor defectiuni software si hardware la reteaua de calculatoare. Activitati de internet marketing si optimizare SEO, Google Adwords, Facebook Ads, utilizare Analytics. Avantaje: Cunostinte ERP Charisma Enterprise, Crystal Reports, Tableau Software(Desktop + Server).Designeri de Produs / Site WEB

Cerinte: Studii medii sau sau cursuri de specializare in prelucrare grafica si fotografie de obiect si persoane. Cunostiinte medii in graphic design, lucrul in aplicatiile Photoshop, InDesign, Corel. Cunostinte medii de tehnica fotografica si utilizarea aparatului de fotografiat. Dornic sa performeze, ordonat, orientat spre rezultate si pasionat de fotografie (fotografie de produs).

Descrierea jobului: Prelucrarea de imagini pentru cataloage si newslettere. Realizarea de formate pentru tipar, fotografii profesionale si prelucrarea lor pentru produsele firmei.

Marketing Manager

Cerinte: Persoana dinamica, orientata spre rezultate, foarte comunicativa, dornica de afirmare. Studenti sau absolveni ai unei Facultati cu profill Marketing. Cunoasterea limbii Engleze la nivel avansat, atentie la detalii si foarte ordonat.

Descrierea jobului: Cautarea de posibili clienti, ofertare, activitati de marketing specifice. Participarii la targuri interne si externe,studii de piata si strategii de promovare.