Despre noi

Cine suntem?

Vetro Design este o companie cu peste douăzeci și trei de ani de experiență profesională, operând exclusiv cu capital românesc. Compania noastră este un principal importator, distribuitor și exportator de dispozitive și medicale și produse de laborator, produse medico-dentare si veterinare, articole profesionale pentru industria de înfrumusețare si produse de curățenie si igiena din România.

Cu peste 5.000 de metri pătrați de spațiu de depozitare si facilități de import și distribuție dedicate, Vetro Design este cel mai mare depozit de produse de unică folosință destinate domeniului sanatatii din țară. In plus, echipa noastra eficienta asigura o distribuție rapidă și constantă catre toti clientii din teritoriul Uniunii Europene, dar și catre cei din întreaga lume.

Suntem producători:

La nivel national, suntem printre putinii producatori de truse sanitare de prim ajutor, kituri de inlocuire, truse sanitare auto, truse de prim ajutor auto DIN 13164 (omologate la nivel international) si truse de urgenta pentru cabinetele stomatologice. Toate produsele sunt avizate de Ministerul Sanatatii si se diferentiaze de cele concurente prin calitatea continutului marca PRIMA.

Pe aceasta cale va amintim ca toate institutiile si societatile comerciale sunt obligate sa aiba in dotare o trusa de prim ajutor. Viata unui om poate depinde de existenta acesteia. Asigurati-va ca o aveti la indemana si nu riscati amenzi usturatoare pentru lipsa trusei de prim ajutor.

Din anul 2016 Vetro Design confecționeaza uniforme profesionale. Utilizând materiale textile calitative, echipamente performante și având un personal specializat, am creat o gamă care include uniforme medicale, îmbrăcăminte de lucru pentru hoteluri și industria alimentară, uniforme pentru saloane și îmbrăcăminte de protecție. Uniformele profesionale PRIMA sunt disponibile într-o varietate de materiale, culori și modele, oferind clienților confort și stil la prețuri atractive.

Pentru ca apreciam dorinta clientilor nostri de a fi unici, putem personaliza toate uniformele din colectia noastra prin broderie, imprimare sau serigrafie si executa modele noi pe comanda.

Oferim soluția optima:

Ca importator direct și producător, Vetro Design oferă prețuri competitive și cunoaște foarte bine piețele produselor sale. De asemenea, compania noastra se remarcă prin soluții de cumpărare facile, oferindu-le clientilor toate produsele necesare dintr-o singură sursă, ceea ce economiste timp și bani. În plus, toate articolele noastre sunt supuse unui control strict al calității și respectă standardele Uniunii Europene.

Echipa Vetro Design este formata din persoane ambitioase si profesioniste, pregătite sa ii sprijine pe clienti cu informatii despre produsele din portofoliul companiei, solicitari de articole noi si promotii curente.

Pentru a ne imbunatati constant produsele, a avea o gama completa de articole profesionale, dar si pentru oportunitatea de a ne cunoaste mai bine clientii, participam in fiecare an la cele mai importante targuri si expozitii de specialitate nationale si internationale.

Mărcile noastre:

Principalul brand al companiei, PRIMA, este bine cunoscut în România. Cu peste 3.000 de articole comercializate sub aceast nume, marca si-a creat o imagine puternică pe piața autohtona. Am lansat brandul PRIMA in anul 2003 din necesitatea de a controla nivelul de calitate promis și de a încuraja încrederea clienților în specificațiile tehnice ale produselor din oferta noastra.

Marca VIORA cuprinde articole si soluții de curățenie. Folosind o parte a verbului a ,,înviora’’, numele mărcii exprima ideea de prospețime obținută ca urmare a utilizării produselor noastre.

Sub marca ALINTA se regăsesc produse destinate vânzării cu amănuntul. Aceasta a fost introdusă pe piața românească în anul 2007, iar numele ales ca o sugestie a beneficiilor oferite: a alina durerea, respectiv a alinta consumatorul.

Astfel, ne asiguram clientii că achiziționând marcile Vetro Design vor beneficia de produse la prețuri atractive, cu un nivel de calitate garantat.

Viziune, misiune si valori:

Viziunea noastră consta in a deveni un cadru de referință pentru toate domeniile în care ne desfășuram activitatea, creând valoare pentru clienții, partenerii, colegii si comunitatea noastră. Oferind numai produse care respecta standarde stricte de calitate, suntem permanent preocupați sa atingem si sa depasim așteptările clienților noștri, sa fim soluția optima si partenerul de afaceri preferat.

Misiunea noastră este sa ii întâmpinam pe clienții noștri cu un portofoliu complet de produse profesionale dedicate domeniilor de sănătate, înfrumusețare, igiena si curățenie. Îmbunătățind in mod continuu performanta globala a organizației, scopul nostru este de a ne apropia de nevoile si dorințele dumneavoastră, oferindu-va produse de calitate superioara si o colaborare de încredere.

Valorile după care ne ghidam activitatea zilnica sunt respectul fata clienții noștri, siguranța si gradul de inovație al produselor oferite, respectiv excelenta datorata investițiilor pe care le facem in dezvoltarea companiei. La acestea se adaugă pasiunea, perseverenta si integritatea unei echipe unite de profesionisti.