Lenjerie de Pat

Lenjeriile de pat pentru HoReCa, special create pentru hoteluri sau pensiuni, trebuie sa asigure un grad sporit de confort turistilor si nu numai. Tocmai din acest motiv, producem seturi de lenjerii hotel din bumbac de cea mai inalta calitate, fete de perna si cearceafuri din damasc, in dimensiuni diverse pentru a acoperi o plaja variata de optiuni si nevoi. Astfel, daca administrezi o unitate hoteliera sau o pensiune este important sa ai in vedere o serie de caracteristici pentru a alege cele mai bune lenjerii.

Lenjerii hotel - caracteristici care atesta calitatea

  • Tipul materialului din care este confectionata lenjeria HoReCa. Un material de calitate inseamna confort sporit, durabilitate si rezistenta pentru o perioada indelungata de timp. Din acest motiv, lenjeriile pentru hotel de pe site sunt confectionate din bumbac 100%.
  • Densitatea si greutatea materialului. Nivelul de confort se poate spori daca se alege lenjeria pentru hotel in functie de aceste doua caracteristici. Densitatea se refera la numarul de fire per inch patrat si determina in mod direct greutatea produsului. Cu cat lenjeria este mai groasa, cu atat va rezista mai bine in timp.

Cum ingrijesti corect lenjeriile pentru hotel?

Pentru o achizitie de lunga durata este important sa ingrijesti in mod corespunzator modelele de lenjerii HoReCa de pat inca de la prima lor utilizare. In acest sens este necesar sa acorzi o atentie sporita temperaturii de spalare, notata pe eticheta, dar si conditiilor de calcare si recomandarilor pentru uscare. Daca se respecta acesti pasi, in mod sigur durata de viata a lenjeriei va creste, iar calitatea initiala va ramane neschimbata in timp.

Lenjerie de Pat - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

Vezi mai mult
Setati ascendent