Perfuzoare

Perfuzorul sau micul instrument de unica folosinta ce permite chiar si cele mai complexe tratamente

In lumea medicala din prezent, in care multe dintre patologii sunt foarte dificil de tinut sub control, iar schemele de tratament sunt tot mai complicate, perfuzoarele au devenit obiecte indispensabile in multe specialitati. Astfel, perfuzoarele cu filtru simple, dar extrem de utile, sunt folosite pentru administrarea fluidelor, medicamentelor si a altor substante direct in sistemul circulator al pacientului.

Perfuzoarele sunt consumabile medicale compuse dintr-un sistem cu tub si element conector, care permite administrarea controlata a medicamentelor in corpul uman. Acestea sunt conectate la o solutie de perfuzie, care poate fi o solutie salina sau glucoza, ori sunt amestecate cu un medicament. Indiferent daca optezi pentru perfuzoare cu ac de plastic ori metalic, vei putea vedea ca au si regulator de viteza, care permite personalului medical sa controleze rata de administrare a substantei in functie de necesitatile pacientului.

 

Perfuzoarele perfecte pentru tratamente de succes

Perfuzoarele sunt folosite pentru rehidratarea pacientilor deshidratati sau pentru restabilirea echilibrului hidroelectrolitic, in urma varsaturilor severe sau a diareei. In cazul pierderilor semnificative de sange sau a afectiunilor care necesita transfuzii, perfuzoarele sunt utilizate pentru a administra rapid si sigur sange.

Este important ca dimensiunea perfuzorului sa fie adaptata perfect pacientului, dar si tipului de solutie administrat. De exemplu, in cazul bebelusilor sau a copiilor mici, se recomanda utilizarea microperfuzoarelor, care au un lumen mai mic si realizeaza o trauma minima asupra membrului la care este montat. Pe de alta parte, perfuzoarele cu ac metalic si lumen larg se pot aplica in cazul tratamentelor cu antimicrobiene, unele dintre acestea fiind uleioase.

Indiferent de tipul de tratament pe care doresti sa il aplici, cu siguranta vei gasi absolut tot ce ai nevoie pe site-ul Vetro.ro.

 

Perfuzor începând de la 26,61 lei

Alege din gama noastră de perfuzoare cu ac de plastic sau ac metalic

Perfuzoare - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

Vezi mai mult
Setati ascendent