Bavete Pacienti

Bavete stomatologice – potrivite pentru interventii curate

Bavetele stomatologice sunt articole simple si indispensabile, care asigura igiena, confortul si siguranta pacientilor, dar si a personalului medical. Aceste consumabile stomatologice sunt confectionate, de regula, din materiale plastice non-alergenice si sunt disponibile intr-o multitudine de dimensiuni si forme, intocmai pentru a se potrivi fiecarei interventii.

Bavetele de stomatologie sunt aplicate pentru ca pacientul sa nu se murdareasca de saliva, sange sau alte particule formate in timpul procedurilor stomatologice. Fiind fixate cu ajutorul unui lant metalic, bavetele de unica folosinta vor mentine protectia spatiului de lucru pe toata durata interventiei.

 

Bavete stomatologice de unica folosinta – adaptabile si special create pentru toate interventiile

Inainte de a porni frezele si aspiratoarele de saliva, se vor aseza bavetele pe pieptul pacientului. Apoi, acestea vor captura si retine toate particulele, facilitand curatarea si dezinfectarea ulterioara a suprafetelor si a echipamentelor. Astfel, se poate asigura un mediu sigur si steril, optim pentru pacientii programati ulterior.

Bineinteles, bavetele de unica folosinta pentru stomatologie, alaturi de manusile pentru examinare si alte articole de protectie sunt de nelipsit din orice cabinet. Numai prin intermediul acestora se poate asigura un mediu de lucru sigur atat pentru medicul ce realizeaza interventia, cat si pentru pacientul aflat in dificultate.

Ai posibilitatea de a descoperi un portofoliu generos de produse de uz medical pe Vetro.ro. Brandul nostru asigura faptul ca toate articolele sunt confectionate din materiale rezistente si de inalta calitate, care permit tratamente efectuate in deplina siguranta.

Bavete Pacienti - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

 

 

Vezi mai mult
Setati ascendent