Garantie

Vetro Design asigura si garanteaza conformitatea produselor achizitionate precum si eventualele vicii ascunse, declarand pe propria raspundere,  ca produsele comercializate nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si nu produc un impact negativ asupra mediului.

Produsele cumpărate prin intermediul site-ului beneficiaza de o perioada de garantie caracteristica, specificata pe site, in pagina produsului.  Produsul va fi insotit de certificat de garantie.

 

Reclamatii

Va rugam ca inainte de folosire sa verificati toate produsele cumparate, sa cititi cu atentie instructiunile de utilizare ale fiecarui produs in parte. 

Verificati produsele achizitionate de eventuale defecte vizibile. 

Reclamatiile primite dupa ce produsul a fost folosit nu se iau in considerare. 

Daca produsele cumparate prezinta defecte de fabricatie, returnati-le impreuna cu ambalajul lor original. 

Produsele cu defecte de fabricatie constatate de Vanzator vor fi inlocuite sau Cumparatorului ii vor fi returnati banii pe produsele defecte. 

Inainte de folosire cititi cu atentie etichetele produselor (cu instructiuni de folosire) si pastrati-le in eventualitatea unei reclamatii, dar si pentru a sti cum sa curatati si sa intretineti produsul pe viitor. 

 

Politica de returnare

Produsele achizitionate se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primirea acestora  fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face exclusiv pe cheltuiala Clientului si se vor retine toate beneficiile primite cu ocazia achizitiei (cheltuieli de transport,. produse promotionale, discounturi acordate, etc), cu exceptia cazurilor in care marfa s-a trimis gresit sau prezinta defecte din culpa Furnizorului. 

Contravaloarea produselor returnate se va plati in termen de maxim 14 de zile de la returnarea acestora, prin virament bancar.

 

Conditii Retur Produse

Marfa este intreaga, curata, in ambalaj original intact (fara urme de murdarie, scotch, intepaturi, rupturi, zgarieturi) si nu a expirat intre timp. 

Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur: produsele realizate la comanda, dupa specificatiile și instructiunile Cumpărătorului sau personalizate pentru acesta, produsele care se pot deteriora sau degrada rapid, produsele ce sunt parte a unui ansamblu și nu pot fiseparate de celelalte elemente componente.

Dupa 48 de ore de la primirea unui produs, acesta se supune conditiilor de Service sau Garantie si nu se mai poate returna, doar repara sau inlocui. 

 

Conditii Retur in Service:

Pentru a putea beneficia de garantie, este obligatorie prezentarea facturii si a Certificatului de garantie. Produsul va fi insotit de toate accesoriile cu care s-a  achizitionat si livrat.

Produsul reclamat trebuie sa contina toate elementele necesare identificarii, inscrise pe documentul de achizitie, pe eticheta, ambalaj sau marcate direct pe acesta( lot/ serie etc). 

In cazul in care produsele sunt trimise in service, este recomandat(dar nu obligatoriu) a se trimite in ambalajul original, acestea nu trebuie sa aibe urme de sparturi sau lovituri. 

Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primire, este recomandata receptia in fata transportatorului sau refuzul coletului. 

Coletul trebuie fotografiat si se intocmeste proces verbal, mentionand starea coletului din momentul livrarii. 

In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator. 

NU se accepta retur pentru comenzile pentru persoane juridice.

 

Garantia produsului nu acopera urmatoarele situatii:

  • Defectele cauzate de utilizarea defectuoasa
  • Deteriorari termice, mecanice si plastice ale produsului  datorate accidentelor, vibratiilor, intemperiilor, neglijentei in utilizare sau a altor factori independent de Producator
  • Utilizarea produsului  in conditii neadecvate ( ex. tensiune de alimentare necorespunzatoare, actiuni ale substantelor chimice, noxe, fum, praf sau umiditate  etc)
  • Utilizarea produsului in aplicatii ce necesita performante si calitati , altele  decat cele oferite de clasa si scopul pentru care acest produs este destinat sau in afara specificatiilor sale tehnice
  • Nerespectarea instructiunilor de utilizare  sau instalare  prevazute in manualul produsului
  • Utilizarea de baterii, surse de alimentare sau accesorii, altele  decat cele produse, aprobate sau recomandate de catre Producator
  • Schimbarea starii originale a produslui prin interventii neautorizate
  • Pierderea sau deteriorarea certificatului de garantie
  • Aparate Electrice, Electronice:

In cazul în care au fost desigilate și testate de către client, trebuie returnate curățate și igienizate, pentru ca returul in Service să fie acceptat; produsele trebuie sa fie instotite de copie documente achizitie si ambalajele initiale.

  • Becuri, lanterne, baterii, acumulatori - pot fi returnate doar dacă sunt sigilate.

 

Perioada de garantie se prelungeste automat cu durata de retinere a produsului la Furnizor pentru procedurile de service justificate si aprobate.

La returnarea produsului trebuie sa completati FORMULARUL DE RETUR care se trimite in colet impreuna cu marfa returnata, folosind acelasi curier cu care s-a facut expedierea.

 

Trimiteti coletul pe urmatoarea adresa:

VETRO DESIGN SRL

Str. Soldat Constantin Drăgan, Nr. 20, Sector 3, 032855, 

Bucuresti, ROMANIA