DEZINFECTANTI

In aceasta categorie gasiti o gama variata de dezinfectanti instrumente, dezinfectanti maini profesionali si dezinfectanti suprafete. Toate articolele noastre sunt supuse unui control strict al calității și respectă standardele Uniunii Europene. Alege dezinfectanti de calitate si bucura-te de un mediu de lucru curat, steril, lipsit de microbi, bacterii, virusuri si fungi.

Clasificare dezinfectanti

 • Solutie IODINE "T"  dezinfectanti de tegumente (1 litru preparat) cu 1% iod activ. Avizata de Ministerul Sanatatii BIOCIDE. Bactericid si Fungicid. Dezinfectant si antiseptic in igena umana. Contine iod si se recomanda pentru: antisepsia ranilor sau arsurilor superficiale de mica intindere, tratament local pentru afectiuniile pielii sau mucaselor infectate sau cu risc de infectie, antisepsia pielii din camp operator.

  Se utilizeaza ca atare - pentru pansamente pe piele, timp de 1 minut sau diluat - spalarea plagilor superficiale, dilutie1/10 cu apa sau ser fiziologic, irigarea plagilor superficiale - solutie 2 % cu apa sau ser fiziologic.

 • Saniblue dezinfectanti maini 70% alcool, 1L cu substanta activa: etanol 70%. Ingrediente: alcool etilic rafinat, apa dedurizata, salicilat de etil, albastru de metilen. Produs destinat igienei mainilor, curata delicat si lasa o senzatie revigoranta. Aplicati 2-3 ml pe maini, frecati bine si lasati sa se usuce, nu este necesara clatirea.

 • Dezinfectanti instrumentar BIONET AG care elimină 99.99% din bacterii, fungi, levuri, mycobacterii și viruși. Ideal pentru dezinfecția la rece a instrumentarului medical, chirurgical, stomatologic și de diagnostic. Bionet AG este un dezinfectant pentru uz profesional cu efect bactericid, fungicid, virulicid, micobactericid și tuberculocid. Este avizat de MS și se poate folosi în cabinete medicale sau saloane cosmetice, pentru dezinfectarea la rece a suprafețelor și a instrumentelor.

  Produs pentru dezinfecția și sterilizarea instrumentarului medical, chirurgical, stomatologic și de diagnostic, prin imersie la temperatură ambiantă. Dezinfectează suprafețele prin ștergere (pereți și pardoseli din săli de operație, cabinete medicale).

 • Dezinfectanti pentru maini si tegumente cu efect antiseptic și dezinfectant. Creeaza un strat optim de protectie si este delicat cu pielea.

  Pentru dezinfectia igienica a mainilor, se recomanda 3 ml de produs cu care se maseaza mainile timp de 30 de secunde, iar pentru dezinfectia chirurgicala a mainilor se recomanda 2.5-3 ml timp de 3 minute.

 • Detergent enzimatic ideal pentru spalarea instrumentarului medical, chirurgical si de diagnostic. Complexul enzimatic din compozitie ajuta la inlaturarea resturilor organice. Se recomanda o solutie de lucru obtinuta din 50 ml produs la 5 L apa. Concentratia solutiei de lucru poate fi marita functie de gradul de murdarire al instrumentarului

 • Dezinfectantii cu biocid microaeroflora sunt ideali pentru dezinfectarea aerului din incaperi. Microorganismele transmisibile prin aer pot fi daunatoare, mai ales in spatiile des frecventate, precum gari, aeroporturi, mall-uri, sedii bancare, supermarket-uri, cinematografe, iar folosirea unor dezinfectanti conceputi pentru microaeroflora igienizeaza si transforma spatiile de lucru, si nu numai, in medii sigure si sanatoase.

 • Detergent spumant pentru dezinfectarea si dezodorizarea instrumentarului din inox si a suprafetelor din sticla, portelan, gresie, faianta, tacamuri.

Avantaje dezinfectanti

 • Gama variata de aplicatii, de la domeniul medical la produse de uz casnic, personal.
 • Tipuri de dezinfectanti care contin substante sigure pentru piele.
 • Pun bazele unui mediu steril, lipsit de bacterii si microbi.
 • Sunt usor de utilizat datorita recipientelor cu pulverizator.
 • Sunt usor de preparat conform instructiunilor.

Gama de dezinfectanti de pe site

Pe site iti punem la dispozitie o gama variata de dezinfectanti si solutii dupa cum urmeaza:

DEZINFECTANTI - preturi incepand de la 1.28 lei

Vezi mai mult
Setati descendent