Specul Vaginal, Periute si Spatule

Specul – dispozitivul care permite consultatii in detaliu si diagnostice precise

Speculul vaginal este folosit la examinarea vaginului si colului uterin al unei femei. Este compus din doua brate sau lamele care pot fi deschise si inchise pentru a putea examina interiorul vaginului. Atunci cand speculul este introdus si deschis, acesta permite medicului sa examineze peretii vaginali si colul uterin, sa preleveze probe pentru diferite teste si sa efectueze proceduri cum ar fi biopsia endometriala sau aplicarea de tratamente topice.

Utilizarea speculului vaginal in timpul examenului ginecologic este foarte importanta, deoarece permite depistarea diferitelor afectiuni ginecologice, inclusiv infectiile vaginale, leziunile precanceroase sau canceroase ale colului uterin, dar si numeroase alte modificari patologice. De asemenea, acest instrument permite medicului sa efectueze proceduri terapeutice sau preventive, inclusiv aplicarea de produse de contraceptie, tratamente si prelevarea de probe.

 

Specul vaginal, periute si spatule – usor de folosit si non-invazive

Toate aceste produse de ginecologie sunt utilizate in principal pentru recoltarea de probe cervicale in timpul examenului Papanicolau si pentru aplicarea de substante precum geluri de lubrifiere sau tratamente locale. Mai intai, se aplica valva vaginala ori un specul ginecologic de unica folosinta, iar apoi se va putea face o recoltare eficienta si nedureroasa a celulelor cervicale pentru analiza citologica.

Procedura de recoltare cu ajutorul periutelor si a unui speculum vaginal este esentiala in screening-ul pentru cancerul de col uterin si in monitorizarea starii de sanatate ginecologice a femeilor de toate varstele. Rezultatele acestor teste contribuie la diagnosticarea precoce si la tratarea afectiunilor precanceroase si cancerului de col uterin.

Pe Vetro.ro este disponibila o gama intreaga de articole pentru practica zilnica de obstetrica si ginecologie. Alegand produse din portofoliu, vei putea oferi cea mai buna ingrijire pacientelor tale, garantand calitatea ustensilelor si siguranta in timpul utilizarii.

Specul Vaginal, Periute si Spatule - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

 

Vezi mai mult
Setati descendent