Camasi

In aceasta categorie gasiti o gama variata de camasi profesionale, clasice sau tip Oxford, de dama si de barbati.

  • Camasa dama/barbati Oxford, cu maneca lunga, buzunar la piept in partea stanga, fanta cu nasturi, guler cu nasturi, mansete cu doua pliuri, spate cu canesu, pense la piept si croiala cambrata.
  • Camasa  simpla de dama, alba, cu maneca scurta si croiala cambrata cu pliuri in fata si spate, buzunar in fata pe partea stanga, si fanta pentru acoperirea nasturilor, tiv asimetric.
  • Camasa simpla de barbati, alba, cu maneca scurta cu guler clasic, apretat cu 1 nasture, buzunar in fata pe partea stanga, fanta cu 7 nasturi de aceeasi culoare si tiv asimetric.
  • Camasa neagra de dama, cu maneca lunga si croiala cambrata cu pliuri in fata si spate, buzunar in fata pe partea stanga si fanta pentru acoperirea nasturilor, cu tiv asimetric.
  • Camasa neagra de barbati, cu maneca lunga si guler clasic apretat cu 1 nasture, buzunar in fata pe partea stanga, fanta cu 7 nasturi de aceeasi culoare si tiv asimetric.

Toate camasile noastre sunt confectionate pe comanda, utilizând materiale textile calitative si echipamente performante. Ele sunt disponibile într-o varietate de materiale, culori care isi pastreaza rezistenta in timp oferind confort și stil. Produsele noastre sunt la pret de producator si pot fi personalizate prin imprimare serigrafica, broderie multicolor, marimi atipice, dimensiuni speciale. Ele sunt rezultatul multor analize si incercari puse in practica, astfel incat suntem la inaltimea standardelor europene si a cerintelor domeniului.

Camasi - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

 

Vezi mai mult
Setati ascendent