Gel EKG/ECG, ECO

Gelul pentru ecograf – esential pentru tratamente si proceduri

Gelul pentru ecograf este un liant utilizat in diferite tipuri de examene medicale, care se aplica, de obicei, direct pe piele in cadrul efectuarii ecografiei sau a altor proceduri, permitand transductorului sa alunece mai usor. La vetro.ro exista diferite tipuri de geluri ecografice pentru rezultate optime, la preturi excelente, dar si alte produse pentru cabinetul medical, cum ar fi consumabile ECG, EKG, ECO, electrozi, hartie ECG in rola si multe altele.

Gelul ecografic – produs indispensabil din domeniul medical si cosmetic

In magazinul nostru vei gasi produse fabricate din materii prime de calitate superioara, care nu sunt toxice pentru organismul uman. Astfel, vei putea opta pentru gelul ecografic transparent, in recipient de 260 ml, ce poate fi indepartat foarte usor de pe piele cu ajutorul hartiei sau a lavetelor. In plus, poate fi folosit atat in domeniul medical, cat si in cel cosmetic, pentru epilare definitiva sau pentru tratamentele cu laser, atat de apreciate in ultima vreme pentru rezultatele impecabile.

Gelul pentru ecograf, care are un raport calitate-pret de exceptie, se remarca prin vascozitatea ridicata si prin faptul ca permite alunecarea cu usurinta de-a lungul pielii. Un alt produs de calitate din magazinul nostru este gelul EKG & EEG utilizat in electrocardiografie, electroencefalografie, electromiografie, electrooculografie sau defibrilare, precum si in domeniul cosmetic, in epilarea definitiva. De asemenea, se mai poate opta pentru crema conductoare pentru terapia TECAR si ultrasunete, care nu contine latex, ce permite micsorarea impedantei de contact dintre sonda si piele. Nu in ultimul rand, trebuie mentionat gelul lubrifiant in pliculet de 5 grame, care nu irita pielea si nu are efect toxic. Asadar, cu siguranta, la vetro.ro vei gasi un gel conductor ECG pe masura asteptarilor, dar si multe alte produse esentiale pentru orice cabinet medical.

Gel EKG/ECG, ECO - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

Vezi mai mult
Setati descendent