Plasturi

Plasturi – instrumentele care vor asigura vindecarea completa a tuturor leziunilor cutanate

Plasturii adezivi sunt o parte importanta a kit-urilor de ingrijire personala. Acestia sunt confectionati din materiale flexibile si au un strat adeziv care le permite sa se lipeasca usor de piele. In interiorul lor, pot contine medicamente, substante antiseptice sau chiar elemente de absorbtie a secretiilor. Totodata, plasturii pentru rani sunt folositi, alaturi de comprese si bandaje, in tratarea leziunilor cutanate.

Plasturii care sunt transparenti sunt frecvent folositi pentru protejarea ranilor de factori externi, cum ar fi bacteriile, murdaria sau apa. In acest sens, cei rotunzi ori patrati de diferite dimensiuni, pe care ii gasesti in catalogul Vetro.ro, formeaza o bariera impermeabila intre rana deschisa si mediul extern - plasturele reducand astfel riscul de infectii sau complicatii.

 

Plasturi sterili autoadezivi – special creati pentru a proteja plagile complicate

Plasturii sterili pot fi folositi in special dupa interventiile chirurgicale ori pentru a ingriji arsurile. Totodata, plasturii la rola sunt adesea aplicati la fel ca leucoplastul, pentru fixarea electrozilor in fizioterapie sau pentru a monta branula, iar cei postoperatorii sunt destinati a fi folositi dupa interventiile din ortopedie ori chirurgie.

Mai mult decat atat, exista plasturi chirurgicali pentru arsuri care ajuta la mentinerea unui mediu umed in jurul ranii, contribuind la vindecarea mai rapida a leziunilor si la reducerea cicatricilor. Aceste elemente pot contine geluri hidrocoloidale sau alte substante care ajuta la vindecarea pielii afectate.

Vetro.ro este locul in care ai posibilitatea de a descoperi o varietate de produse de uz medical, inclusiv plasturi medicali, autoadezivi, potriviti diferitelor proceduri si interventii, dar si aparate pentru controlul sanatatii, adaptate in functie de nevoie. Specialistii stiu ca au nevoie de instrumente de calitate pentru a oferi tratamente de succes, asa ca apeleaza cu incredere la variantele disponibile pe site-ul nostru!

Plasturi - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

Vezi mai mult
Setati ascendent