Instrumentar Veterinar

In aceasta categorie gasiti o gama variata de clesti, lampa, magnet ruminal, bidoane si dispozitive cu uz veterinar:

  • Magnet ruminal bovine pentru colectarea si retentia corpurilor metalice straine. Previne ranirea interna a animalelor din cauza cuielor sau a altor deseuri de metal care pot fi prezente in furaje. Un nou studiu, efectuat asupra unui numar de 1.491 de vaci, demonstreaza ca aproape 10% dintre vaci (=143 vaci) au rani in reticulum si in rumen. Studiul a aratat ca aceste situatii sunt mai rare la vacile care au un magnet ruminal. 

     

  • Paleta pentru efectuarea testului de mastita (CMT – California mastitis test), utilizand laptele.Se mulge in fiecare locas al paletei o cantitate de cca 2 ml de lapte din fiecare sfert al ugerului. Placa detecteaza eficient si rapid celulele somatice în laptel și ofera un diagnostic precoce a mastitei în fiecare lob al ugerului. Informează despre starea ugerului de vaci și oi, înainte ca modificările din lapte să devină vizibile sub formă de sânge, cheaguri și apă.

  • Lampa infrarosu pentru incalzire animale, 100 W, 5000 de ore, rezistenta la spargere si stropire
  • Bidon alaptare/hranire vitei cu capacitate de 1.5 litri, cu tetina din latex si maner facilitand o usoara alaptare manuala.
  • Pahar pentru dezinfectia mameloanelor dupa muls, bicameral.Foarte igienic, evita transmiterea bolilor. Cu valva non-retur care nu lasa solutia sa se intoarca inapoi in rezervor . Dupa spalare solutia folosita se arunca, iar prin apasare solutia vine curata din rezervor

  • Cicastick adeziv tisular penru uz strict veterinar, pentru inchiderea plagilor chirurgicale. Se recomanda a fi utilizat pentru inchiderea plagilor chirurgicale cu dimensiunea de pana la 9 cm, fiind o alternativa la suturi sau capse. Datorita compozitiei inovatoare permite tesutului sa se lipeasca rapid, asigurand lipituri sigure si elastice.Rezistent la apa, se aplica cu usurinta, fara dureri.

  • Cleste Burdizzo articulat 22cm, latime activa 32 mm, inox, pentru castrare nesangeroasa.

Instrumentar Veterinar - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

Vezi mai mult
Setati ascendent