Cearceaf Hartie

Rola de hartie pentru pat usor de folosit si de schimbat

Cearceafurile de hartie au fost special create pentru domeniul sanatatii, intocmai pentru a garanta siguranta pacientilor si a cadrelor medicale. Cearceaful de hartie la rola este un material absorbant, moale si rezistent. Materialele de la baza sunt fibre naturale si sintetice, care sunt tratate pentru a asigura o absorbtie maxima si o bariera eficienta impotriva contaminarii.

Un mare avantaj al cearceafurilor din hartie de unica folosinta este capacitatea lor de a absorbi lichidele naturale, chiar si sangele, protejand astfel patul pacientului si mediul din jur. Pentru un plus de siguranta, se poate folosi si o protectie pentru pat impermeabila. Astfel, spatiul pacientului este pastrat mereu curat si uscat.

 

Rola din hartie pentru protectie eficienta, chiar si pentru pacientii imobilizati

De asemenea, rolele de hartie pentru paturile medicale sunt usor de utilizat. Ele pot fi inlocuite rapid intre proceduri, reducand astfel timpul si efortul necesar pentru curatenie si pregatirea salii. Aceasta eficienta in procesul de lucru este foarte importanta intr-un mediu medical, unde timpul si resursele sunt adesea limitate.

In plus, rola de cearceaf de hartie este o optiune mai avantajoasa in comparatie cu variantele clasice, confectionate din material textil. Nu in ultimul rand, pot fi utilizate concomitent cu musamaua de pat de spital, fiind ideala chiar si pentru persoanele ce nu se pot deplasa ori care necesita ingrijire permanenta.

Vetro.ro este magazinul online in care gasesti consumabilele de care ai nevoie pentru a-ti desfasura activitatea medicala. Opteaza pentru cearsafuri de hartie de diferite dimensiuni, in asa fel incat sa le asiguri pacientilor ingrijire si servicii de calitate.

Cearceaf Hartie - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

 

Vezi mai mult
Setati descendent