Leucoplast

Leucoplast – instrumentul care asigura procesul de vindecare eficient

Leucoplastul reprezinta unul dintre cele mai populare si utile instrumente de uz medical disponibile in prezent. Rola de leucoplast este fabricata din materiale flexibile, fiind prevazute cu o zona adeziva pentru a se fixa pe piele. Ai posibilitatea de a acoperi o rana cu plasturi medicali, pe care sa ii fixezi cu leucoplast din panza ori chiar cu benzi de leucoplast de matase confortabile si aderente.

Mai mult decat atat, compresele si bandajele utilizate la acoperirea plagilor mai complexe pot fi, de asemenea, fixate cu ajutorul unui astfel de produs. In acest fel, nu doar ca afectiunea cutanata se poate vindeca rapid si eficient, dar leucoplastul de hartie sau din alt material nu va atrage atentia.

 

Leucoplast la rola – rezistent, eficient si usor de aplicat

Leucoplastul se prezinta sub diferite forme si dimensiuni, in functie de necesitate. Ai posibilitatea de a opta pentru leucoplast la rola de hartie, panza sau matase, transparent sau opac, cu sau fara imprimeuri. Acesta este utilizat in multe ramuri medicale si terapeutice. Leucoplastul de matase este usor de aplicat, confortabil la purtat si poate fi purtat sub haine, asigurand discretia necesara. Nu in ultimul rand, plasturii pot imbunatati aderenta straturilor protective folosite in tratarea plagilor si ranilor, lasand leziunea sa se vindece in voie.

Vetro.ro este locul in care gasesti o gama foarte variata de aparate pentru controlul sanatatii, consumabile si instrumente de uz medical care sa te ajute in practica de zi cu zi. Opteaza pentru articolele potrivite si asigura-le pacientilor ingrijirea de care au nevoie.

Leucoplast - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

Vezi mai mult
Setati descendent