Ace Seringa - Medical

Ace de seringa – articolele de care este atat de mare nevoie pentru tratamente de succes

Una dintre cele mai frecvente utilizari ale acelor de seringa este administrarea de medicamente. Aceste seringi si ace pot fi utilizate pentru administrarea intravenoasa, intramusculara sau subcutanata a diferitelor substante medicamentoase, inclusiv antibiotice, analgezice sau vaccinuri. Administrarea precisa a acestor medicamente este esentiala pentru eficacitatea tratamentului si pentru a reduce reactiile adverse.

De asemenea, ai posibilitatea de a opta pentru seringi Luer Slip, care vin ambalate individual, carora poti sa le adaptezi acele pe care le preferi. In acest fel, ai certitudinea ca substanta medicamentoasa pe care o administrezi ajunge fara blocaje in organismul pacientului.

 

Ace de seringa groase sau subtiri, adaptabile si potrivite in numeroase situatii

In plus fata de administrarea medicamentelor, acele de seringa subtiri sau de alte dimensiuni pot fi folosite pentru administrarea de lichide si solutii in scopuri terapeutice sau de rehidratare. De exemplu, se poate opta pentru ace de calibru variabil, atasate la seringi Luer Lock, in cazurile de deshidratare severa ori cand pacientul nu se poate rehidrata de unul singur.

Atunci cand vine vorba despre stomatologie sau microchirurgie, acele de seringa mici sunt utilizate pentru administrarea anesteziei locale inainte de efectuarea unor proceduri. Nu in ultimul rand, exista produse special adaptate in functie de tratamentul administrat. Un exemplu in acest sens este reprezentat de acele si seringile de insulina, care au dimensiuni mai reduse, intocmai pentru a permite dozarea cat mai exacta a produsului.

Vetro.ro este locul in care ai posibilitatea de a gasi o varietate de produse specializate pentru practica ta de zi cu zi. Opteaza pentru seringi si ace de diferite calibre si culori, potrivite pentru tratamente administrate pe diferite cai. Alege cu incredere si asigura-le pacientilor tai tratamente de succes!

Ace Seringa - Medical - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

Vezi mai mult
Setati ascendent