Pungi si Role Sterilizare

Pungi de sterilizare - un echipament necesar in unitatile medicale, laboratoare si alte medii in care sterilizarea este esentiala

Pungile de sterilizare sunt concepute pentru a fi utilizate impreuna cu diverse metode de sterilizare, precum sterilizarea cu Pupinel. Pungile de sterilizare sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni, pentru a se potrivi cu diferitele articole care trebuie sterilizate. 

In general, variantele de pungi pentru sterilizare au o varietate de modalitati de inchidere, inclusiv pungi de tip „peel”, pungi autosigilante si pungi termosigilante. Pungile de sterilizare de pe Vetro.ro sunt autosigilante, adica au o banda adeziva incorporata care elimina necesitatea sigilarii termice. 

Pungi de sterilizare - indispensabile pentru asigurarea distrugerii agentilor patogeni

Pungile pentru sterilizare sunt vandute de obicei sub forma de rola, ceea ce le face usor de depozitat si de utilizat la nevoie. Rolele cu pungi de sterilizare sunt folosite pentru a mentine instrumentarul steril in unitatile medicale si in laboratoare.

Pungile de sterilizare pe rola pot fi separate cu usurinta si taiate la dimensiunea dorita, ceea ce este foarte facil. Anumite modele au o banda indicatoare care isi schimba culoarea atunci cand punga a fost sterilizata, oferind o confirmare vizuala a faptului ca instrumentarul a fost sterilizat corespunzator.

Pentru a te asigura ca instrumentele nu perforeaza pungile, acestea se pot infasura (cu atentie deosebita la varfurile ascutite) in hartie de sterilizare, un material rezistent, lipsit de solventi, compatibil cu diferitele metode de sterilizare mentionate anterior.

Asadar, pentru a asigura o sterilizare completa si eficienta, se recomanda utilizarea pungilor si hartiei de sterilizare, astfel se poate preveni raspandirea infectiilor. Magazinul nostru pune la dispozitie o gama larga de dimensiuni, cu aplicabilitate in orice domeniu medical.

Vezi mai mult
Setati ascendent