Pungi & Role Sterilizare

Pungi pentru sterilizare destinate instrumentarului mereu pregatit pentru interventii

Sterilizarea este, cu siguranta, una dintre metodele dezvoltate de oameni care au ajutat la preventia multor infectii grave. In prezent, aceasta este mult mai avansata, fiind folosite consumabile specializate. Pungile de sterilizare din hartie au fost create pentru a stoca instrumentarul cat se afla in cursul programului.

Este important de mentionat ca hartia de sterilizare este speciala, prelucrata pentru a fi rezistenta la caldura si presiune. Totodata, pungile de sterilizare autosigilante sunt confectionate pentru a oferi o bariera eficienta impotriva bacteriilor, virusurilor si altor agenti patogeni. Ele sunt utilizate pentru ambalarea instrumentelor medicale, a dispozitivelor chirurgicale si a echipamentelor care necesita sterilizare.

 

Pungi de sterilizare simplu de folosit si eficiente

Pentru a se asigura un proces efectuat corespunzator, cat instrumentarul se afla in curs de sterilizare, trebuie sa se asigure curatarea eficienta a spatiului de lucru. Astfel, dupa spalare clasica, se vor aplica dezinfectanti profesionali, speciali pentru diferite suprafete. Ulterior, instrumentarul sterilizat prin diverse mijloace poate fi plasat pe spatiul de lucru dezinfectat, fara a exista vreun risc de contaminare.

Pungile si rolele de sterilizare sunt elemente esentiale in sanatate. Sunt foarte importante pentru ambalarea si sterilizarea diferitelor instrumente si echipamente, oferindu-se un mediu sigur si sanatos pentru pacienti.

In cazul in care iti doresti sa le oferi tuturor celor care iti trec pragul un mediu sigur si lipsit de riscuri, ai posibilitatea de a selecta dintr-o gama variata de solutii dezinfectante si consumabile de unica folosinta de pe Vetro.ro. Este foarte simplu sa lucrezi sigur si sa previi complicatiile date de infectii.

Pungi & Role Sterilizare - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

Vezi mai mult
Setati ascendent