Instrumentar Laborator

In aceasta categorie gasiti o gama variata de instrumente de laborator ca pipetele utilizate pentru măsurarea volumelor de lichide, cu capacități diferite si calibrate pentru anumite temperaturi, anse, pensete, lanterne si clesti.

Instrumentar medical - gama de produse

  • Agitator magnetic cu temperatura constanta - instrument ideal de masurare a analizei pentru incalzirea si amestecarea lichidului, avand abilitatea de a controla automat temperatura constanta. Agitatorul magnetic cu încălzire prezinta caracteristici de zgomot redus si reglare stabilă a vitezei, iar tava de încălzire complet închisă poate fi utilizată pentru încălzire asistată. Lama de amestecare fabricata special din politetrafluoretilenă si otel de calitate magnetică poate suporta temperaturi ridicate, rezistente la uzură si coroziune chimică si are un magnetism puternic, care poate îndeplini misiunea de amestecare în vasul etans, astfel încât utilizarea sa este ideală si convenabilă.

  • Pipete serologice sau automate - Monocal sau cu 8 canale cu componente autoclavabile.

  • Inele metalice inchise sau deschise cu mufa, cu diametru diferit.

  • Pensete pentru lamele si membrane din otel inoxidabil

  • Varfuri de pipeta

Aplicatii instrumentar medical

Instrumentarul medical disponibil pe site este potrivit pentru cabinetele medicale si stomatologice, dar si pentru laboratoarele de analize si alte spatii din domeniul medical. Produsele garanteaza un nivel superior de calitate si respecta toate standarde cu privire la siguranta in utilizare.

Instrumentar Laborator - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

 

Vezi mai mult
Setati descendent