Incontinenta Adulti

Cearceafuri absorbante pentru adulti – eficiente si confortabile, pentru orice moment al zilei

Incontinenta urinara este o afectiune foarte frecvent intalnita in toata lumea, care se poate manifesta la orice varsta, in functie si de alte probleme asociate. Aceasta poate induce o stare de disconfort, influentand totodata calitatea vietii. Cu toate acestea, exista numeroase optiuni de tratament si metode de ingrijire care pot ajuta la gestionarea si ameliorarea simptomelor incontinentei urinare.

Din fericire, in prezent exista o gama foarte variata de articole pentru ingrijirea persoanelor imobilizate, inclusiv scutece absorbante pentru adulti. Indiferent daca problema variaza in intensitate, de la scurgeri minore si rare pana la episoade frecvente si severe de pierdere a urinei, cu siguranta vei gasi produsele potrivite pe Vetro.ro.

 

Scutece pentru incontinenta la adulti – articolul care ajuta in orice situatie

Incontinenta urinara poate fi cauzata de mai multi factori. Printre acestia se numara inaintarea in varsta, problema fiind mult mai intalnita in randul populatiei in etate, ori sexul, femeile avand un risc mai mare de a dezvolta incontinenta urinara, in special dupa nastere sau in timpul menopauzei. Pe langa acestea, diferite afectiuni precum diabetul, obezitatea, constipatia cronica sau infectiile de tract urinar pot creste riscul de incontinenta urinara. Indiferent care este cauza, scutecele impermeabile de pat pot fi utilizate fara probleme, asigurand confortul necesar.

In cazul in care este vorba despre un pacient imobilizat la pat ori greu deplasabil, plosca medicala este un dispozitiv de un real ajutor. Alaturi de scutecele pentru incontinenta urinara, acest instrument permite oricarui pacient sa se simta confortabil, chiar daca ii este dificil sa paraseasca patul.

Opteaza pentru produse din gama Vetro potrivite pentru ingrijirea oricarui pacient pentru a le oferi cele mai bune conditii!

Incontinență Adulți - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

Vezi mai mult
Setati ascendent