Dezinfectant Suprafete

Un dezinfectant pentru suprafete iti asigura un mediu de lucru steril, lipsit de bacterii si microbi. Acesta nu contine substante cu potential pericol pentru sanatate si se poate folosi pe orice tip de suprafete si incaperi, respectand instructiunile de la producator. Pe Vetro.ro iti punem la dispozitie o gama variata de dezinfectanti profesionali sub forma de spray, pulbere sau solutie in recipiente de pana la 5 litri.

Avantaje dezinfectanti suprafete

  • Aplicatii diverse. De la sfera medicala la restaurante, bucatarii, saloane, scoli, magazine si multe altele, aceste solutii ajuta la curatarea suprafetelor pana in cele mai mici detalii.
  • Compozitie sigura pentru sanatate. Solutia care sta la baza dezinfectantilor pentru suprafeteprotejeaza pielea si, in acelasi timp, elimina cu succes impuritatile.
  • Utilizare simpla. In functie de preferinte, poti opta pentru un dezinfectant suprafete de tip spray, cu solutie gata preparata sau poti alege tubuti de pulbere sau tablete pe care trebuie sa le prepari conform instructiunilor.

Alege dezinfectanti pentru suprafete de pe site si bucura-te de un mediu de lucru curat, steril, lipsit de microbi, bacterii, virusuri si fungi.

Tipuri de dezinfectanti pentru suprafete

  • Dezinfectantul biocid microaeroflora 5L este ideal pentru dezinfectarea aerului din incaperi. Microorganismele transmisibile prin aer pot fi daunatoare, mai ales in spatiile des frecventate, precum gari, aeroporturi, mall-uri, sedii bancare, supermarket-uri, cinematografe, iar folosirea unor dezinfectanti conceputi pentru microaeroflora igienizeaza si transforma spatiile de lucru, si nu numai, in medii sigure si sanatoase. Este potrivit pentru domeniile sanitare, scoli, gradinite, universitati, incaperi urbane / rurale aglomerate, zone industriale, locatii private, baruri, restaurante, hoteluri etc. Se recomanda utilizarea produselor din categoria dezinfectanti microaeroflora la finalul zilei de lucru pentru zonele aglomerate / colectivitati, industriale; si ori de cate ori este nevoie in domeniul medical sau in spatiile private.

  • Dezinfectantul cu Cloramina este multifunctional, sub forma de tablete, destinat dezinfectiei suprafetelor (pardoseli, pereti) si obiectelor din institutii publice, unitati sanitare, din sectorul igienei publice si din spatii private. Produsul este recomandat pentru uz profesional si industrial, pentru grupuri sanitare din scoli, spitale, abatoare, pentru dezinfectia veselei si a obiectelor din portelan, sticla, plastic, pentru spatii de productie din industria alimentara etc.

  • Bionet A 15, este indicat pentru dezinfectia si spalarea suprafetelor (pardoseli, mese, pereti, blocuri operatorii, instrumentar medical, sali de sport, vestiare, spatii pentru productia si desfacerea produselor alimentare). Un spectru de activitate larg, fără clor, glutaraldehida sau formaldehida

  • Dezinfectant pentru suprafete destinat uzului profesional cu efect bactericid, fungicid, virucid, micobactericid și tuberculicid. Se folosește ca atare, nediluat prin pulverizare sau ștergere.Se poate folosi pentru dezinfecția rapidă a suprafețelor din domeniul medical.Se aplică direct pe suprafața de lucru, scaune, mese, pereți, pavaje, mobilier, aparatura din unitațile sanitare.

Dezinfectant Suprafete - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

Vezi mai mult
Setati ascendent