Dezinfectant Suprafete

Dezinfectant pentru suprafete concentrat si eficient pentru orice unitate medicala

Importanta dezinfectantului de suprafete de uz medical nu poate fi subestimata. Substantele de acest fel nu doar ca ajuta la prevenirea raspandirii infectiilor, ci si la mentinerea unui mediu sigur pentru personalul medical, pacienti si publicul larg. Bineinteles, la acest proces ia parte si personalul medical care trebuie sa stie sa se spele corect, dar si sa aplice dezinfectantul pentru maini inainte de orice pacient.

Un dezinfectant de suprafete medical este conceput pentru a elimina, distruge sau inactiva microorganismele patogene prezente pe diferite suprafete, precum mesele de operatie, instrumentarul medical, paturile de spital si alte suprafete critice pentru igiena si siguranta pacientilor. Principalele beneficii ale dezinfectantilor de instrumente si suprafete sunt prevenirea transmiterii infectiilor din spital, reducerea riscului de contaminare incrucisata si protejarea sanatatii publice.

Dezinfectant de suprafete pentru un mediu curat si sigur

Utilizarea dezinfectantului de suprafete tip spray de uz medical poate reduce semnificativ riscul de contaminare incrucisata intre pacienti. Acest lucru este important in unitatile medicale cu un numar mare de pacienti si o densitate mare de personal medical, unde riscul de transmitere a agentilor patogeni este ridicat. Prin curatarea si dezinfectarea regulata a suprafetelor foarte expuse, cum este cazul clantelor, butoanelor de la lift si birourilor, riscul de transmitere a infectiilor intre pacienti si personal este redus semnificativ.

Este important de retinut ca orice curatenie riguroasa presupune respectarea a cativa pasi. Astfel, mai intai se va realiza spalarea cu apa si sapun a suprafetelor, iar apoi dezinfectarea acestora chiar si cu servetele umede cu agenti activi.

Pe Vetro.ro ai posibilitatea de a descoperi o varietate de produse dezinfectante si pentru curatenie de inalta calitate. Opteaza pentru dezinfectanti de suprafete la 5l sau de alte capacitati, intocmai pentru a putea asigura curatenia spatiului de lucru si garantarea unui mediu impecabil.

Dezinfectant Suprafete - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

Vezi mai mult
Setati ascendent