Plosca, Urinar

Plosca – dispozitivul special creat pentru a oferi confort si intimitate

Plosca medicala este un recipient, confectionat de regula din plastic sau metal, prevazuta cu un gat ingust si un capac, care serveste la colectarea si transportul lichidelor, precum urina sau alte fluide corporale. Totodata, acest dispozitiv joaca un rol insemnat la evaluarea starii de sanatate a pacientului, intrucat medicii pot analiza urina pentru a identifica probleme de sanatate. Folosindu-se acest produs, se pot identifica infectii ale tractului urinar, afectiuni renale, diabet sau alte tulburari metabolice.

De asemenea, plosca urinara pentru barbati sau femei este folosita in procedurile chirurgicale si postoperatorii. In timpul unei interventii chirurgicale, poate fi necesar sa se colecteze lichide excesive pentru a preveni acumularea lor in corp. Plosca urinara este utila in aceste situatii, deoarece permite colectarea si evacuarea eficienta a acestor fluide, asigurand un mediu mai curat si mai sigur in timpul procedurii chirurgicale.

 

Urinar barbati si urinar femei – instrumentul ce va ajuta orice pacient in curs de recuperare ori imobilizat

Pentru pacientii spitalizati sau cei cu mobilitate redusa, punga urinara este o solutie practica pentru eliminarea urinei. Persoanele care nu pot utiliza toaleta in mod normal pot folosi o plosca urinara pentru pat, fara a mai fi nevoite sa se deplaseze. Aceasta ajuta la mentinerea igienei si a confortului pacientului. Nu in ultimul rand, plosca pentru femei sau pentru barbati nu doar ca este un dispozitiv usor de utilizat si confortabil, dar le ofera pacientilor imobilizati ori greu deplasabili intimitatea de care au nevoie, chiar si la pat.

In cazul in care te afli in cautarea unor articole pentru ingrijirea persoanelor imobilizate, cum ar fi produsele pentru incontinenta la adulti, poti descoperi gama disponibila pe Vetro.ro. Acceseaza selectia de produse si opteaza pentru tot ce ai nevoie.

Ploscă, Urinar - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

Vezi mai mult
Setati ascendent