STERILIZARE

In cadrul categoriei Sterilizare puteti gasi o gama larga de produse atent selectionate de catre specialistii Vetro Design. Aceasta este impartita in alte cinci subcategorii: Indicatori si accesorii sterilizare; Pungi sterilizare; Sterilizare Pupinel; Hartie sterilizare si Saci autoclavabili deseuri medicale. Fiecare dintre aceste subcategorii contine doar produse avizate de Ministerul Sanatatii, ce se diferentiaza de cele concurente prin calitatea continutului marca PRIMA.

Indicatori si accesorii sterilizare

Aceasta subcategorie cuprinde atat indicatori de sterilizare precum: indicatori sterilizare formaldehida; indicatori sterilizare aburi - Autoclav; indicatori chimici strip sau strip dublu de diferite clase; indicatori sterilizare caldura uscata - Pupinel; indicatori biologici Geobacillus Stearothermophilus abur - Bionova, cat si alte accesorii necesare sterilizarii, precum aparatele de sigilat pungi pentru sterilizare medicala.

In ceea ce priveste indicatorii, sterilizarea este evidentiata prin schimbarea culorii initiale intr-o alta culoare in functie de tipul de indicator folosit.

Pungi sterilizare

In aceasta subcategorie pot fi gasite cu usurinta cele mai folosite modele de pungi pentru sterilizare, fiind disponibile in doua feluri diferite de ambalare: in pungi individuale sau in role. Astfel avem pungi autosigilante si role de sterilizare, ambele putand fi folosite pentru sterilizarea cu Autoclav si Oxid de Etilena. Sterilizarea corecta este certificata prin schimbarea culorii indicatorului. Atat pungile autosigilante, cat si rolele de pungi sunt fabricate dintr-un plastic de uz medical, denumit film laminat transparent, care provine dintr-un film special de poliester sau polipropilen si hartie medicala. Hartia folosita este neteda pe ambele parti, de culoare alba si confera o protectie mare anti-bacteriala.

Hartie sterilizare

Aceasta categorie cuprinde diverse modele, marimi si culori de hartie creponata pentru sterilizare, compatibila cu Autoclav/EO. Hartia este rezistenta, fara solvent, de unica folosinta, iar culorile sunt rezistente la procesul de sterilizare.

Sterilizare Pupinel

Aceasta subcategorie este destinata accesoriilor compatibile cu Pupinel, precum pungile de sterilizare. Acestea pot fi gasite sub forma de rola sau ambalate individual. Sunt confectionate din nylon transparent, au diferite dimensiuni si sunt folosite la sterilizarea instrumentelor.

Saci autoclavabili deseuri medicale

Sacii autoclavabili pentru deseuri medicale sunt indispensabili in cabinetele medicale, fiind necesara o selectie vasta de marimi, de aceea in aceasta subcategorie puteti gasi toate marimile necesare pentru debarasarea conforma a produselor consumabile din cadrul oricarui cabinet medical. Toti sacii autoclavabili prezenti in aceasta subcategorie sunt transparenti, confectionati din polietilena, de unica folosinta si rezista la temperature de pana la 134˚C, fiind inscriptionati cu pictograma biohazard.

STERILIZARE - preturi incepand de la 5.95 lei

Vezi mai mult
Setati ascendent