Electrozi & Cabluri EKG/ECG

Electrozi ECG/EKG pentru Uz Profesional - Vetro.ro

Vetro.ro va pune la dispozitie o selectie de electrozi ECG/EKG, esentiali pentru monitorizarea precisa a activitatii cardiace in mediul medical. Aceste produse sunt proiectate pentru a asigura rezultate fiabile si sunt disponibile in diverse variante, inclusiv pentru uz unic.

Electrozi ECG de Inalta Performanta

Electrozii ECG de tip cleste pentru adulti (30x130mm, 4 bucati) si pentru copii (20x85mm, 4 bucati) sunt ideali pentru masurarea precisa a semnalelor cardiace intr-un mod confortabil. Acesti electrozi sunt fabricati conform standardelor ridicate pentru a asigura o conductie optima si pentru a minimiza riscul de contaminare. Variantele cu clorura de argint (3.2x3.2 cm, 50 bucati) ofera o conductivitate superioara, esentiala pentru diagnosticarea precisa.

Accesorii Esentiale pentru Diagnostic

In plus fata de electrozi, Vetro.ro ofera cabluri EKG cu 6 fire pentru defibrilatoare si benzile toracice din cauciuc pentru EKG. Aceste accesorii sunt proiectate pentru a asigura o conectivitate stabila si o experienta confortabila in timpul procedurilor medicale.

Utilizare si Avantaje

Electrozii marca PRIMA, disponibili exclusiv la Vetro.ro, sunt preferati de profesionistii din domeniul medical pentru fiabilitatea lor. Aceste produse sunt indispensabile in cabinetele medicale, spitale si clinici private, facilitand monitorizarea eficienta a pacientilor. Ele contribuie semnificativ la diagnosticul si tratamentul adecvat al afectiunilor cardiace, asigurand o ingrijire de calitate.

Descoperiti gama completa de produse medicale de inalta calitate la Vetro.ro si investiti in echipamente care va sprijina in practica medicala zilnica.

Electrozi EKG/ECG - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

Vezi mai mult
Setati descendent