Control Temperatura

Termometrele de pe vetro.ro sunt digitale sau clasice, pentru copii si pentru adulti, cu infrarosu pentru masurarea temperaturii la nivelul canalului auditiv (ureche) sau fara atingere, cu o distanta de masurare de 5-15cm.

Temperatura indicata de termometru ne poate oferi informatii cu privire la diverse dezechilibre din organism, mai ales in cazul copiilor.

Pentru a ne asigura ca masurarea temperaturii se face cat mai corect, trebuie sa avem grija ca termometrul ales de noi sa fie cat mai precis.

Clasificare termometre

Diferenta dintre un termometru digital si un termometru clasic este destul de mare. Termometrul digital masoara temperatura mult mai rapid si cu mai multa precizie decat cel clasic. In plus, valorile pot fi citite direct de pe un display si poate include tot felul de functii diferite, ele sunt de cele mai multe ori folosite pentru bebelusi, facil de utilizat, costuri accesibile iar folosirea se face intr-un mod foarte sigur, fara a exista vreun risc toxic comparativ cu cele clasice cu mercur.

Daca termometrele clasice pot sa masoare temperatura doar prin contact cu diverse parti ale corpului cum ar fi axila, gura sau urechea termometrele non-contact sunt capabile sa masoare temperatura corpului tau fara a se atinge de pielea ta iar rezultatul va fi afisat in doar cateva secunde. Unele termometre non-contact au un semnal sonor care te anunta ca masurarea s-a finalizat.

Gama de termometre

Oferta noastra include urmatoarele tipuri de termometre:

 • Termometru digital cu varf standard, DEEE. Dispozitiv medical de masurare a temperaturii corporale, cu varf standard, usor de utilizat si de dezinfectat, rezistent la spargere, cu inchidere automata. Este prevazut cu ecran cu cristale lichide si buton pentru deschidere si inchidere facila. Pastreaza in memorie inregistrarea ultimei valori masurate. Efectueaza masurarea precisa a temperaturii in maxim 10 secunde, intre limitele 32°C - 42.9°C. Durata bateriei este de aproximativ 200 ore.

 • Termometru digital cu varf flexibil, DEEE. Are varful moale si flexibil pentru confort maxim. Potrivit pentru masuratori orale, rectale si axilare. Masoara temperatura in 10 secunde;  functie de memorare a ultimei masuratori; semnal sonor; cutie de plastic pentru depozitare si transport;
   interval de masurare: 32.0 – 42.9˚C;

 • Termometru digital pentru copii cu varf flexibil, in forma de broscuta, DEEE. Dispozitivul digital pentru detectarea stărilor febrile măsoară temperatura corporală în aprox. 10 secunde.Avertizează printr-un semnal sonor sfârșitul măsurătorii. Alarmă care semnalează febra. Funcție de oprire automată. Poate fi dezinfectat. Cutie pentru păstrare. 

 • Termometru cu senzori, pentru masurarea temperaturii corpului la nivelul tamplei. Infrarosu IT-122 fara atingere cu o distanta de masurare de  5-15 cm; Ecran LCD 

  Un termometru cu infraroșu înlătură riscul legat de igienă si poate fi folosit de mai multe persoane. Functioneaza foarte rapid si este usor de folosit.

 • Termometru digital cu infrarosu pentru masurarea temperaturii corpului la nivelul canalului auditiv (ureche) foarte precis si fara dureri

Avantaje termometre infrarosu

 • Tehnologia infrarosu ofera fiabilitate sporita.
 • Sigur, rapid, precis si usor de utilizat pentru a monitoriza temperatura corpului.
 • Temperatura se poate masura in grade Celsius (C°).
 • Usor de citit, afisaj digital LCD.
 • Semnal acustic pentru finalizarea masurarii temperaturii corpului.  

 

Vezi mai mult