Vopsea Par, Oxidant & Decolorant

Ai liber la creativitatea cu solutii profesionale de colorare si decolorare a parului cu gama MAXIMA


Intra in lumea posibilitatilor nelimitate cu gama noastra de produse profesionale pentru colorarea si decolorarea parului. La Vetro Design, suntem dedicati sa oferim saloanelor de coafura si profesionistilor din domeniu instrumentele de care au nevoie pentru a-si dezlantui creativitatea si a obtine rezultate uimitoare. Cu o paleta extinsa de 127 de culori de par, incluzand 90 de nuante, 9 decolorante, 8 culori mixte, 8 nuante metalice, 5 culori creative si 7 nuante de toner, aveti libertatea de a va exprima stilul unic si de a raspunde dorintelor fiecarui client.


Formula de colorare a parului de calitate premium este conceputa pentru a oferi rezultate vibrante si de lunga durata, in timp ce hraneste si protejeaza parul. Indiferent daca incercati nuante indraznete, vii sau tonuri subtile si naturale, gama noastra diversa va asigura ca puteti da viata oricarei viziuni cu incredere.


Pentru cei care doresc sa isi deschida si sa lumineze parul, selectia noastra de produse superioare de decolorare si colorare ofera stralucire si rezistenta a culorii de neegalat. Cu formulari avansate concepute pentru a minimiza daunele decolorarii si pentru a maximiza liftingul, puteti obtine nuante de blond uimitoare, mentinand in acelasi timp rezistenta firului de par.


Experimentati excelenta profesionala


De la formula initiala pana la aplicarea finala, solutiile noastre de colorare si decolorare a parului sunt supuse unor teste riguroase pentru a asigura performanta si rezultate optime, chiar si pe firele albe de par pe care le acopera in intregime.

Alaturati-va stilistilor si saloanelor de top care au incredere in Vetro Design pentru a indeplini nevoile clientilor. Inspira-ti clientii si deblocheaza o lume a creativitatii cu produsele MAXIMA de calitate premium.

Vopsea Par, Oxidant & Decolorant - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

Vezi mai mult
Setati ascendent
Pagina