Lame si Lamele de Microscop

Lamele de microscop – produsele care iti permit sa vizualizezi totul mai clar

Microscopul este una dintre cele mai importante instrumente utilizate in domeniul stiintific si medical pentru a observa structuri extrem de mici, imperceptibile cu ochiul liber. In cazul in care activitatea ta presupune vizualizarea celulelor din sange sau alte probe, examene parazitologice ori determinari de compozitii din diferite produse sau chiar preparate anatomopatologice, cu siguranta lamele si lamelele pentru microscop iti sunt de un real ajutor.

Lamelele de microscop sunt placi subtiri si plate din sticla sau plastic transparent, cu dimensiuni diferite. Sunt concepute pentru a fi transparente si netede, pentru a nu distorsiona imaginea si pentru a preveni formarea de impuritati sau defecte. Impreuna cu instrumentarul de laborator medical potrivit, lamele de microscop vor putea conduce la stabilirea unor rezultate corecte.

 

Lame pentru microscop – calitative si durabile, special create pentru o imagine perfecta

Lamela si lama de microscop permit utilizarea corecta a acestora si crearea unor campuri de vizualizare precise. Multe domenii de activitate folosesc aceste mici instrumente, inclusiv biologia si medicina, geologia, chimia, cercetarea din diverse arii, microbiologia si chiar educatia. In cazul ultimei categorii, microscoapele sunt primele dispozitive ce pot fi utilizate chiar si de micii elevi, care au ocazia de a descoperi fascinanta lume invizibila cu ochiul liber.

Pe Vetro.ro ai la dispozitie o gama foarte variata de lame si lamele pentru microscop si consumabile de laborator de inalta calitate. Selecteaza de pe site toate articolele care te vor ajuta sa pui diagnostice corecte si sa faci determinari precise, chiar si in lumea microscopica!

Lame si Lamele de Microscop - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

Vezi mai mult
Setati ascendent