Tensiometru, Stetoscop & Pulsoximetru

Tensiometru, stetoscop si pulsoximentru necesare pentru practica medicala curenta

In domeniul medical, exista mai multe tipuri de instrumente importante pentru evaluarea si monitorizarea sanatatii pacientilor. Tensiometrul clasic, stetoscopul si pulsoximetrul sunt trei dintre cele mai utilizate dispozitive in aceasta privinta. Fiecare are rolul sau specific, dar impreuna ele ofera informatii esentiale despre starea de sanatate a unui individ.

Tensiometrul este un instrument folosit pentru masurarea tensiunii arteriale. Ai posibilitatea de a opta pentru un tensiometru digital sau unul manual. De obicei, dispozitivul are o manseta de tensiometru gonflabila care se infasoara in jurul bratului, un manometru pentru masurarea presiunii si, in cazul modelelor manuale, un stetoscop medical incorporat.

 

Tensiometre, stetoscoape si pulsoximetre pentru a putea identifica orice problema de timpuriu

Stetoscopul este un instrument acustic folosit pentru ascultarea sunetelor produse in interiorul corpului uman. Este un aparat de control al sanatatii utilizat pentru a asculta sunetele inimii, plamanilor si intestinelor, precum si fluxul sanguin in artere si vene. Prin ascultarea batailor inimii, medicii pot identifica anomalii. In cazul plamanilor, stetoscopul ajuta la identificarea sunetelor anormale care pot indica prezenta unor afectiuni precum pneumonia, bronsita sau astmul. De asemenea, poate fi folosit pentru a asculta sunetele produse de intestin pentru a evalua functionarea sistemului digestiv.

Pulsoximetrul este un dispozitiv non-invaziv folosit pentru a masura saturatia oxigenului din sange si ritmul cardiac. Nivelul normal de saturatie a oxigenului (SpO2) este cuprins intre 95% si 100%. Scaderile sub aceste valori pot indica hipoxie, o stare care necesita interventie medicala imediata.

Indiferent daca te afli in cautarea unui tensiometru de brat, a unui termometru digital ori a unui alt tip de aparat de uz medical, cu siguranta pe Vetro.ro vei gasi o gama foarte variata, la preturi accesibile. Opteaza pentru dispozitivele care te vor ajuta sa pui diagnostice precise si sa tratezi eficient orice patologie!

Tensiometru, Stetoscop & Pulsoximetru - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

Vezi mai mult
Setati descendent