Branule si Microperfuzoare

Branule si Microperfuzoare - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

Descopera Seturile de Perfuzie si Microperfuzoare PRIMA

Seturi de Perfuzie si Microperfuzoare de inalta calitate pentru profesionisti in domeniul medical

Pentru profesionistii din domeniul medical si nu numai, Vetro.ro ofera o gama variata de seturi de perfuzie si microperfuzoare de la marca de incredere PRIMA. Aceste produse sunt esentiale in practica medicala pentru administrarea eficienta a medicamentelor si a lichidelor intravenoase.

Seturi de perfuzie sterile PRIMA AC 21 G si Microperfuzoare Fluturasi PRIMA

Seturile de perfuzie sterile PRIMA AC 21 G sunt echipate cu spike-uri de plastic Luer Slip pentru o administrare precisa a lichidelor intravenoase. Acestea sunt ideale pentru utilizarea in spitale, clinici si cabinete medicale, asigurand un flux constant si sigur de medicamente.

Microperfuzoarele Fluturasi PRIMA sunt instrumente esentiale in practica medicala, facilitand administrarea rapida si precisa a medicamentelor si a solutiilor intravenoase. Cu un design ergonomic si o constructie sterila, aceste microperfuzoare sunt perfecte pentru utilizarea in proceduri delicate.

Accesorii si Consumabile pentru Perfuzie si Recoltare PRIMA

In plus fata de seturile de perfuzie si microperfuzoare, Vetro.ro ofera o gama larga de accesorii si consumabile, cum ar fi adaptoare pentru vacutainere si garouri cu banda elastica. Aceste accesorii sunt concepute pentru a facilita procedurile medicale si pentru a asigura confortul pacientilor.

Indiferent daca sunteti un profesionist medical sau un utilizator casnic, produsele de inalta calitate oferite de Vetro.ro va pot ajuta sa efectuati proceduri medicale in conditii de siguranta si eficienta. Optati pentru brandul de incredere PRIMA pentru a va asigura ca beneficiati de cele mai bune produse pentru nevoile dvs. medicale.

Branule si Accesorii pentru Branule incepand de la 0.81 lei/bucata

Alege din gama noastra de branule cu valva si cateter

Gasesti la Vetro Design garouri, capace si dopuri pentru branula, adaptor si microperfuzoare

 

Vezi mai mult
Setati ascendent