Saboti din Piele

Saboti medicali de piele naturala – confort si libertate de miscare pe tot parcursul zilei

Confortul si durabilitatea echipamentului de lucru sunt foarte importante in numeroase domenii. Atat sabotii medicali de dama din piele, cat si cei pentru barbati din piele, pot fi utilizati de medici, asistente, farmaciste si nu numai, reprezentand o alegere inteligenta datorita confortului sporit pe care il ofera, chiar si dupa mai multe ore de purtat. Talpa este rezistenta si moale in acelasi timp - aspect esential pentru cei care petrec ore intregi in picioare sau care sunt implicati in activitati care necesita multa miscare.

Sabotii medicali din piele de inalta calitate rezista uzurii, pastrandu-si aspectul o perioada indelungata. Astfel, asemenea costumului medical unisex confectionat din tesaturi rezistente la multe purtari, nici sabotii de piele nu se vor deteriora si astfel nu vor trebui inlocuiti des.

 

Saboti medicali de piele – ofera stabilitate si siguranta

Pielea naturala a acestui tip de incaltaminte de lucru permite picioarelor sa respire, prevenind transpiratia excesiva si formarea de mirosuri neplacute. In plus, sabotii medicali din piele naturala sunt special creati pentru a oferi stabilitate si siguranta in timpul mersului. Talpa lor aniderapanta previne alunecarea pe suprafete umede, unde exista riscul de contact cu solutii dezinfectante sau alte lichide.

Vetro.ro pune la dispozitia clientilor uniforme medicale confortabile, precum si saboti medicali din piele de inalta calitate pentru dama si barbati. Acestia sunt disponibili pe diverse marimi si designuri si pot fi purtati cu incredere in timpul programului de lucru.

Saboti din Piele - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

Vezi mai mult
Setati descendent