Material de Amprenta

In aceasta categorie gasiti o gama variata de varfuri pentru mixare, linguri de impresie, catalizator pasta, silicon de aditie si de condensare, adeziv pentru lipire brackets, etc.

In limbaj de specialitate, amprenta reprezinta reproducerea negativa a tuturor detaliilor campului protetic. Mai exact, pe baza acestuia se realizeaza mulajul corespunzator fiecarui pacient in parte de catre specialistii din laboratorul de tehnica dentara. In acest scop este nevoie de material de amprenta, iar pe vetro.ro va punem la dispozitie mai multe produse de tip siliconi de aditie si de condensare pentru cabinet si laborator cu diverse vascozitati si timpi de lucru.

Proprietati si caracteristici material de amprenta

 • Grad sporit de elasticitate si maleabilitate;
 • Rezistenta la socuri mecanice;
 • Posibilitatea de a reda fidel mulaje protetice;
 • Stabilitate si siguranta pe termen indelungat;
 • Gama variata de materiale de amprenta, netoxice;
 • Pret scazut si calitate maxima.

Oferta noastra include:

 • Silicon de aditie, cu vascozitate scazuta, Bonasil A+ Light, fast set, 2x50 ml.Silicon de aditie pentru cabinet, cu automixare, Bonasil A Plus Light, cu viscozitate scazuta, material de amprenta recomandat pentru utilizare ca material de  corectie in tehnici cu un singur pas (sandwich) sau in doua etape,  timp total 3',  2x50ml + varfuri, 1 set

 • Silicon de aditie pentru cabinet, Bonasil A+ Mono, cu viscozitate medie, timp total 430 2x50ml + varfuri. Material de impresie cu viscozitate medie, recomandat pentru utilizarea in tehnica monofazica.

 • Silicon Aditie ridicat Bonasil A+ Heavy 2x50 ml RS. Material de impresia cu viscozitate foarte ridicata, recomandat pentru utilizarea ca material de amprentarea intr-un singur pas (tip sandwich) sau in tehnicile cu 2 pasi, dar si in implantologie.

 • Silicon impresie CAD/CAM BONASCAN Heavy 2x50ml. Pe baza de polysiloxan, Cu vizibilitate ridicata, scanabil CAD/CAM. Timp total de lucru 4'30''.Cartus 2 x 50ml + varfuri de mixare

 • Dispenser tip pistol pentru silicon de aditie. Asigura cresterea productivitatii si ajuta la aplicarea bulinelor eficient .

 • Varfuri de mixare galbene pentru mixarea materialelor de amprenta cu fluiditate medie
 • Silicon aditie Bonasil A+ Putty 2x400 baza+catalizator

  Material de amprenta polivinilsiloxan (silicon de aditie) care are la baza o formula  avansata a polivinilsiloxanilor, oferind posibilitatea realizarii unei amprentari precise de prima data, fara compromisuri si implicit, de a obtine restaurari indirecte cu inchidere marginala perfecta. Vascozitate foarte inalta. Consistenta ridicata. Priza rapida.

  Pe baza de polysiloxan, precizie inalta, ratie de mixare 1: 1

  Utilizat pentru:

  - Amprente pentru coroane si punti - Amprente pentru inlay-uri si onlay-uri.

 • Siliconul de aditie Bonasil A+ Heavy cartus ofera calitati excelente din punct de vedere fizic si al stabilitatii dimensionale. Foarte stabil si fidel.  Pe baza de polysiloxan

  - Duritate finala crescuta;
  - Stabilitate dimensionala mare;
  - Un grad de deformare extrem de mic;
  - Asigura o reproducere a detaliilor foarte fidela

  - Precizie inalta, vascozitate ridicata

  - Ratie de mixare 5:1, - Timp de lucru 1'30''  - Timp in gura 3' - Baza/Catalizator - Cartus 380 ml + varfuri de mixare

   

   

   

  Amprentarea pe implanturi are ca scop principal inregistrarea detaliilor tesuturilor moi si dure cu ajutorul unui material de amprenta stabil dimensional. Aspectele de baza ale amprentarii pe implanturi sunt similare cu amprentarea pentru coroane si punti. Cu toate acestea, la cazurile cu implanturi, amprentarea are un scop suplimentar de a transfera relatiile dintre implant si bont.

  De aceea este imperativ ca materialul de amprenta sa fie suficient de rigid pentru a retine stabil pozitionarea bonturilor de transfer si de a le putea transmite laboratorului, pentru a putea fi turnat modelul din gips. Materialul de amprenta trebuie sa fie stabil in lingura de amprenta, dar sa si aiba o fluiditate suficienta la inserarea in cavitatea bucala. Dupa polimerizare, contractia trebuie sa fie minima. Siliconii de aditie de ultima generatie au rigiditatea si duritatea necesara inregistrarii unei amprente excelente, chiar si pe implanturi.

Material de Amprenta - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

Vezi mai mult
Setati descendent