Campuri sterile

Campul steril – o bariera de protectie esentiala pentru orice interventie de natura chirurgicala

Campul operator este instrumentul esential pentru toate interventiile chirurgicale si asigura un mediu sigur si steril pentru personalul medical si pacienti. Un astfel de kit contine o gama larga de produse pentru chirurgie, toate de inalta calitate si concepute pentru a satisface cele mai exigente cerinte. Un camp operator steril este utilizat cu mare atentie pentru a preveni contaminarea si infectiile in timpul operatiilor. Acesta este fabricat din materiale de inalta calitate, este sigilat si va crea un mediu sigur pentru pacient. Campurile sterile chirurgicale sunt de unica folosinta sau sunt create din materiale ce pot fi supuse tratamentelor de sterilizare, pentru a putea fi refolosite ulterior.

Campuri sterile - concepute special pentru a oferi o protectie optima impotriva agentilor patogeni

Din kit-ul echipei medicale nu pot lipsi niciodata halatele chirurgicale, manusile, bonetele si mastile de protectie, toate sterile si pregatite pentru a fi utilizate in timpul procedurilor chirurgicale. Trusa de instrumente contine, de cele mai multe ori, lame de bisturiu si electrocautere, dar si capsatoare chirurgicale pentru piele, care sunt ustensile extrem de folositoare intr-o operatie. In cazul in care pacientul a suferit o hernie sau o eventratie, interventia va necesita aplicarea unei plase chirurgicale, pentru a repune in pozitie corecta anatomica organele eventrate.

Majoritatea medicilor opteaza pentru campuri chirurgicale de unica folosinta, ceea ce elimina riscul de contaminare si asigura un mediu sigur si steril. Desigur, exista si variante de instrumente fabricate din materiale ce pot fi dezinfectate pentru a putea fi refolosite ulterior. Acestea sunt proiectate pentru a satisface cele mai inalte standarde de igiena si siguranta. Investeste in kit-uri de buna calitate, indispensabile in sala de operatie, si fii sigur ca vei avea instrumentele si materialele potrivite pentru a trata corespunzator pacientii.

Campuri sterile - standarde stricte de calitate, la prețuri competitive.

 

Vezi mai mult
Setati descendent