PROSOAPE SI HALATE BAIE

Descopera pe site gama completa de produse pentru hoteluri: lenjerii HoReCa, articole pentru baie sau articole pentru camerele de hotel.

PROSOAPE SI HALATE BAIE - preturi incepand de la 4.88 lei

Prosoape si halate de baie premium pentru casa & HoReCa

Imbunatatiti experienta oaspetilor cu colectia noastra premium de prosoape si halate de baie, disponibile la Vetro Design. Lenjeria noastra de lux este realizata din materiale de inalta calitate, oferind confort si durabilitate de neegalat pentru unitatile de ospitalitate. Explorati gama noastra de prosoape si halate de baie pentru a oferi oaspetilor o nota de lux si relaxare in timpul sederii lor.

Halate de baie luxoase pentru confort maxim

Profita de halatele noastre de baie flausate, perfecte pentru hoteluri, spa si statiuni. Fabricate din tesaturi moi si absorbante, halatele noastre de baie ofera confortul suprem pentru oaspetii de a se relaxa dupa o zi lunga. Trateaza-ti clientii cu rasfatul pe care il merita cu gama noastra de halate de baie elegante si luxoase, disponibile in diferite dimensiuni si modele pentru a se potrivi oricarei preferinte.

Prosoape de inalta calitate pentru casa & HoReCa

Asigurati-va satisfactia oaspetilor cu prosoapele noastre de inalta calitate, concepute pentru a raspunde cerintelor mediilor de ospitalitate. Prosoapele noastre sunt renumite pentru absorbtia, moliciunea si durabilitatea lor superioara, facandu-le alegerea perfecta pentru hoteluri, restaurante si centre de fitness. Aprovizionati cu prosoapele noastre premium pentru a oferi oaspetilor o experienta de lux si igiena in timpul sederii lor.

Vezi mai mult
Setati ascendent