PRODUSE AFECTIUNI

In aceasta categorie gasiti o gama variata de produse pentru tratarea afectiunilor respiratorii, circulatorii si digestive:

Afectiuni respiratorii:

  • Siropurile GrinTuss disponibile in varianta pentru adulti/copii contin ingrediente din plante medicinale, fara gluten si cu un gust placut. Indicate pentru tratamentul tusei, atat uscate cat si productive, au efect antiinflamator, actiune emolienta si calmanta, actionand imediat si ameliorand senzatia de mancarime in gat. Principalele ingrediente sunt Mierea de Salcam, Grindelia, Patlagina si Helichrysum
  • Spray-urile nazale Fitonasal pot fi folosite in caz de raceala, alergie sau senzatia de congestie a nasului. Actioneaza rapid datorita componentelor din taninuri, favonoide si sare gema, care, alaturi de glicerina vegetala, confera un efect protector si descongestioneaza caile respiratorii. Aromele naturale de eucalipt si menta ofera o senzatie placuta de prospetime.

Afectiuni digestive:

  • Neobacid combate rapid arsurile, protejand mucoasa si regland refluxul gastroesofagian. Fiind produs cu ingrediente din agricultura ecologica, fara gluten si cu un gust placut, are o actiune calmanta asupra dureril, senzatiei de aciditate sau a simptomelor tipice iritarii si inflamarii mucoasei.
  • MeliLax, disponibil in varianta pentru adulti/copii este indicat in tratamentul constimatiei, eliberand intestinul si reducand disconfortul, iritatie a si inflamatia prezente in caz de constipatie. 

Afectiuni circulatorii:

  • Neofitoroid Biounguent este indicat pentru tratamentul hemoroizilor (interni si externi) si al simptomelor asociate cu acestia: dureres, arsurile si pruritul anal si perianal. Poate fi utilizat si in cazul fisurilor anale. Datorita extrasului liofilizat constituit din fractia lipofila purificata prin intermediul unei selectii specifice a Helichrysum care, imbunatatita cu Aloe, Ghimpe si uleiuri vegetale esentiale calmeaza iritatia si favorizeaza normalizarea.
  • Ruscoven Biogel regleaza instant microcirculatia picioarelor, conferind tonifiere si elasticitate epidermei. Datorita ingredientelor active ca Centella, Vita de Vie ROSIE extranctului de Castan Salbatic reduce senzatia de greutate a membrelor inferioare.

PRODUSE AFECTIUNI - preturi incepand de la 5.12 lei

Vezi mai mult
Setati ascendent