Livrare si plata

MODALITĂȚI DE PLATĂ:

Puteți alege, odată cu plasarea comenzii, modalitatea prin care doriți să faceți plata pentru comanda dumneavoastră:

Plata prin bancă, în Avans (virament, ordin de plată):

Datele necesare plății vă vor fi trimise prin e-mail, în e-mailul de confirmare a comenzii sau ca Factură proformă.

Aceste date includ:

 • Datele firmei noastre, ca beneficiar al plății

Suma de plată (totalul comenzii)

Cu aceste informații, veți putea face plata, atât prin Internet Banking cât și la ghișeele băncii dumneavoastră.

După efectuarea plății vă rugăm să ne transmiteți confirmarea acesteia / OP-ul pe adresa de e-mail.

În acest caz, livrarea se va putea efectua după confirmarea plății, proces ce durează între 12 și 24 de ore de la data emiterii ordinului de plată.

Plata prin transfer bancar se poate face în contul

RO47 INGB 0001 0082 8910, ING BANK N.V. Amsterdam - Sucursala București;

RO93 TREZ 7005 069X XX003632 Trezorerie Municipiul București.

 

Plata Ramburs (Numerar) - valabila doar pentru persoanele juridice.

Veți plăti cu numerar, în momentul primirii produselor comandate, direct către agentul firmei de curierat, acesta urmând să vă emită chitanța aferentă încasării, în limita a 5 000 lei.

 

Plata cu cardul online

 • Nu se percep comisioane pentru plățile cu cardul (și nici prin celelalte modalități de plată).

 • Puteți folosi carduri bancare de debit sau de credit.

 • Atunci când plasați comanda, dacă alegeți această modalitate de plată, veți fi redirecționat către pagina procesatorului de plăți online, unde va trebui să introduceți datele cardului dumneavoastră.

 • Procesarea plății cu cardul este securizată la cele mai înalte standarde de securitate. Noi nu avem acces și nu păstram datele cardului dumneavoastră.

Cardurile bancare Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/ Maestro) sunt procesate folosind sistemul 3-D Secure. Acest sistem asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăti, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

 

Link de plată

După primirea comenzii și alegerea acestei metode de plată, veți fi contactat de către un agent de vânzări pentru validarea și confirmarea comenzii, urmând să se trimită un link pentru plata cu cardul a contravalorii comenzii pe adresa de e-mail indicate de client.

 

Livrare

Vânzătorul se obligă să expedieze Cumpărătorului produsele cuprinse în comanda acceptată în sistem de curierat, la o adresă de livrare de pe teritoriul României, respectând datele și termenele de livrare stabilite în momentul acceptării comenzii.

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferată în momentul efectuării livrării acestora la adresa indicata (prin semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire a facturii fiscale în cazul livărilor efectuate direct de Vânzător) și a efectuării integrale a plății aferente.

 

Costuri de livrare

 • Gratuit – Transportul este Gratuit pentru comenzi de minim 200 lei+TVA.

 • 19 lei+TVA - la comenzi sub 200 lei+TVA.

Costul livrării vă este calculat și prezentat înainte să plasați comanda, în pagina Finalizare Comandă, după ce precizați exact Adresa de livrare.

 

Modalități de livrare

 • Prin curier, cu livrare în 24-48 ore.

 • Livrarea se poate face și prin altă firmă de curierat agreată de către Cumpărător. În aceast caz, dumneavoastră trebuie să faceți comanda către transportatorul agreat, chemarea pentru ridicarea produselor nu se face de către personalul Vetro Design SRL.

 

Termen de livrare

 • Termenul de livrare variază între 1 și 7 zile lucrătoare din momentul primirii comenzii, în funcție de produsul comandat.

În cazul în care într-o comandă aveți produse cu termene de livrare diferite, se aplică termenul produsului cu cel mai lung termen de livrare.

Nu se fac livrări sâmbată, duminică și în zilele cu sărbători legale.

 

Destinații de livrare

Produsele se expediază doar pe teritoriul României.