Black Friday

Black Friday – alege produse la oferta care sa te ajute sa pui diagnostice corecte 

Anul acesta, reducerile de Black Friday sunt aplicate si pentru o multime de produse medicale de inalta calitate. Vetro aduce promotii exclusive, oferind oportunitatea de a achizitiona echipamente si produse pentru cabinete medicale esentiale la preturi reduse. Astfel, de Vinerea Neagra, Vetro aduce o gama larga de produse esentiale, de la produse pentru chirurgie pana la solutii dezinfectante. In timpul Black Friday 2023, care se desfasoara in perioada 09-12 Noiembrie, toate acestea pot fi achizitionate la pret redus, avand discounturi cuprinse intre 9 si 19%.

Pentru unitatile medicale care doresc sa investeasca in echipamente de ultima generatie, ofertele de Black Friday sunt de neratat. Vetro ofera reduceri semnificative la consumabile de laborator, dar si la alte echipamente importante. Pentru o ingrijire corespunzatoare si atenta, site-ul a pregatit promotii de Black Friday, inclusiv la produse pentru cabinetul veterinar, in asa fel incat toti pacientii sa fie tratati potrivit.

Black Friday in Romania – preturi accesibile si calitate ireprosabila

In cazul in care specialitatea ta presupune sa efectuezi numeroase interventii, halatele chirurgicale nu trebuie sa lipseasca din cabinet. In plus, daca esti medic stomatolog, nu uita sa adaugi si consumabile pentru tehnica dentara, care sa te ajute in tratarea oricarui pacient.

Pentru ca nu doar domeniul medical necesita echipamente de calitate si sigure pentru utilizator si client sau pacient, pe Vetro poti gasi de Black Friday promotii si la produse pentru HoReCa, foarte utile. Mai mult decat atat, pentru a avea parte de rezultate bune, poti opta pentru produse de salon de cosmetica sigure, usor de folosit si aplicat.

Vetro este locul in care poti descoperi o multime de promotii de Black Friday la o gama foarte variata de articole destinate unor domenii de activitate diverse. Opteaza pentru articolele de care unitatea ta are nevoie si ofera-le celor care iti trec pragul servicii excelente.

 

Vezi mai mult
Setati descendent