Lame Bisturiu

Lamele pentru bisturiu sunt consumabile medicale folosite pentru operatii, cu scopul de a face incizii cat mai precise. Acestea sunt confectionate din materiale de cea mai inalta calitate, atent prelucrate pentru a contribui la o vindecare rapida. Pe vetro.ro gasesti o gama variata de chiurete dermatologice si lame bisturiu, realizate din otel inoxidabil tratat si care respecta toate standardele impuse in domeniul medical.

Specificatii lame bisturiu

De regula, lamele pentru bisturiu sunt insotite de un maner steril care asigura o mai buna manevrare a instrumentului, in timpul interventiilor. Acesta poate fi confectionat din plastic sau din otel si nu afecteaza calitatea lamelor. Astfel, specificatiile si avantajele principale ale modelelor de lame pentru bisturiu sunt:

  • Gama variata de forme. In functie de necesitati si de tipul operatiei, exista lame in dimensiuni diferite, cuprinse intre valorile 10 si 24. 
  • Instrument taios, clasic. Lama este bine ascutita pentru a permite incizii detaliate. In plus, este usor de folosit si de manevrat spre deosebire de tehnologiile mai noi.
  • Material de calitate. Pentru lamele de bisturiu se foloseste otelul inoxidabil, rezistent si usor de sterilizat.

Descopera pe site intreaga colectie de lame bisturiu si alege consumabilele medicale de care ai nevoie. 

Vezi mai mult