Pungi Sterilizare

Pungi sterilizare pentru Pupinel sau Autoclav de diferite dimesiuni necesare in orice clinica medicala sau salon de infrumusetare. Toate articolele noastre sunt supuse unui control strict al calitatii si respecta standardele Uniunii Europene.

Avantaje pungi sterilizare

  • Sigilare sigura si etansa. Rolele de pungi sterilizare marca PRIMA de pe site asigura sigilare rapida si etansa in dispozitive de tip Autoclav sau Pupinel.
  • Rezistenta in timp. Gratie materialelor de top care stau la baza pungilor de sterilizare, acestea sunt concepute special sa reziste in timp, pentru o perioada cat mai indelungata, indiferent de domeniul in care acestea se utilizeaza.
  • Mediu steril. Mai mult, pungile pun bazele unui mediu steril, tinand instrumentarul medical sau din saloane departe de bacterii, microbi sau virusuri.
  • Gama variata de dimensiuni. Poti opta pentru pungi de sterilizare intr-o paleta variata de dimensiuni, in functie de nevoi. De asemenea, pe site gasesti si modele cu pliu, pungi autosigilante sau clasice, role sterilizare si multe altele.
  • Seturi de pungi autosigilante. Spre deosebire de rolele de pungi sterilizare clasice, pungile autosigilante sunt mai usor de utilizat prin simplul fapt ca se deschid mai usor si nu se deterioreaza. 

De ce sa alegi pungi de sterilizare marca PRIMA?

Produsele marca PRIMA ies in evidenta prin calitatea adusa la cele mai inalte standarde si prin experienta zecilor de ani in domeniul medical. Acesta este si cazul modelelor de pungi sterilizare clasice sau autosigilante, care nu trebuie sa lipseasca din cabinete, clinici, spitale sau saloanele de infrumusetare. Aceste consumabile contribuie la formarea unui mediu de lucru steril si sigur, la costuri minime si calitate maxima.

Vezi mai mult